Carregant web FCAC

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de 2.000 persones. Un total de 23 petits productors i cooperatives agroalimentàries de les comarques del Camp de Tarragona i d’altres comarques de Catalunya, van donar a conèixer els seus productes en aquesta fira, amb l’objectiu de fomentar la visibilitat i afavorir el consum dels productes de proximitat.

La Fira va ser inaugurada per la Primera Tinència d’Alcaldia i Regidor de Comerç, Promoció Econòmica, Turisme i Oficina d’Atenció Amable a les Persones, Tomás Serra. Va assistir, també, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, Montse Castellarnau; el cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial a Tarragona dels Serveis Territorials del DARPA, Jaume Boada; el membre del Consell Rector i responsable del vi i cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Joan Josep Raventós; i el membre de la Junta Directiva i president de la DOP Pera de Lleida, Gerard Pujol.

Aquesta vuitena edició de la Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona ha estat la primera de les que tindran lloc enguany. Al mes de setembre i d’octubre està previst la celebració de dues Fires més a Barcelona i a Caldes de Montbui.

Oportunitat per conèixer marques de referència

Caprabo va presentar a Altafulla una àmplia varietat de productes de proximitat de les comarques del Camp de Tarragona. Entre la llista dels 23 participants en aquesta edició, es troben algunes de les principals referències de les cooperatives agràries catalanes, com Olis de Catalunya i Cellers Unió d'Unió Origen, Cooperativa de Cambrils, Apícola del Perelló, Agrícola Sant JosepCellers Domenys, Cooperativa Falset Marçà i Llet Nostra.

Fires al territori: 51 convocatòries, més de 50.000 visitants

El 2025, Caprabo segueix intensificant les iniciatives que permeten augmentar la visibilitat dels productes de proximitat a les botigues de la companyia a tot el territori. Aquest treball de vinculació de Caprabo amb la producció de proximitat s’articula a través del Programa de Proximitat per Comarques. El Programa inclou, d’entre altres iniciatives, l’organització de les Fires Caprabo de Productes de Proximitat. Caprabo ja ha organitzat 51 convocatòries des que es va posar en marxa la iniciativa l’any 2014. En el seu conjunt, a les Fires s’han exposat més de 3.500 productes de gairebé mig miler de productors. Més de 50.000 persones han passat per aquestes edicions, celebrades a 30 comarques catalanes.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

La fruita ha estat el fil conductor de les elaboracions del xef Jordi Àvila

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Serà a la seu de Vilajuïga el proper 5 de juliol dins del festival Sons del Món

25.06.2025

El sector vitivinícola català analitza els nous reptes dels vins desalcoholitzats

25/06/2025

La FCAC aposta per la comercialització i adaptació dels vins catalans als mercats

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els cellers cooperatius s'enduen 9 medalles que els Premis Vinari atorguen als vins joves

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els reconeguts 'Ànima Nua Cor Viu' xarel·lo i 'Tres Naus' Brut Nature Gran Reserva reben dues medalles de plata

17.06.2025

Rafael Ramon, nou president de la Junta Rectora del CCPAE

17/06/2025

En l'acte de constitució de la Junta Rectora també s'ha escollit Gemma Llanes com a vicepresidenta

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya