A Catalunya hi ha dues cooperatives dedicades a la comercialització d’arròs; ambdues estan ubicades a les Terres de l’Ebre i facturen uns 67,5 milions d’euros. Es tracta de cooperatives amb una clara visió empresarial que figuren entre les deu principals empreses en el rànquing del sector de l’arròs al conjunt de l’Estat espanyol.
Les arrosseres realitzen el procés d’elaboració -condicionament del gra i posterior blanquejat- i envasat, posicionant el seu producte al consumidor amb marques de reconegut prestigi i sovint emparades per la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.
Les cooperatives comercialitzen més del 68% de l’arròs que es produeix a Catalunya.
Es confirma el final de cicle de la sequera i normalitat en disponibilitat d'aigua, amb una previsió de 21.000 hectàrees d'arròs a Catalunya
Malgrat rendiments desiguals entre varietats, de forma global seria una collita pròxima a una campanya mitjana
“Soc neta, filla i esposa de pagesos. La meva feina és d’administrativa, però soc sòcia de la cooperativa i el meu home porta la nostra terra....
Un total de 133.080 tones d’arròs es collirien aquesta campanya, segons dades de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Aquestes...
Arrossaires del Delta de l’Ebre ha creat una nova marca de proximitat que representa història i tradició, aquesta vegada en homenatge al mític...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h